024 355 46 43 loosbroektuinen@hetnet.nl
Adres: Tuinbedrijf van Loosbroek
Heiweg 235-A
6533 PC Nijmegen
Routebeschrijving

HET AANLEGGEN VAN EEN TUIN IS VAKWERK

U wilt een mooie tuin die in de toekomst alleen maar mooier wordt?
Dan is het in de eerste plaats belangrijk dat u uitgaat van een goed plan. Dat plan moet gemaakt zijn voordat de eerste spa de grond in gaat.

Tuinbedrijf van Loosbroek kan zo'n plan voor U maken. U maakt eerst zelf, of samen met ons, een lijstje van Uw wensen en ideeën:

het terras hoe groot moet dat zijn; moet het in de zon of juist in de schaduw liggen; welke materialen moet ik gebruiken
wilt U een vijver of water in de tuin
wilt U een tuin die weinig onderhoud vraagt of bent U juist een liefhebber van tuinieren
vooraf rekening houden met verlichting / beregening
Een tuin aanleggen is een vak en een vakkundige aanleg voorkomt teleurstellingen achteraf. Hierdoor is het inschakelen van een hovenier op den duur vaak goedkoper dan wanneer men zelf aan de slag gaat.

Onze prijsopgaven bestaan uit een werkomschrijvend gedeelte waarin de werkzaamheden in logische volgorde worden beschreven.
Hierna volgt een gespecificeerde prijsopgave waar alle materialen welke bij de aanleg gebruikt worden, staan aangegeven.
Hierdoor krijgt u een aanbieding waarin de kosten van materialen en verwerking duidelijk en overzichtelijk zijn opgesteld.

In de meeste gevallen zal een tuin in een keer aangelegd worden, maar uitvoering in fases blijft altijd mogelijk. Ook blijven er, indien gewenst, mogelijkheden om werkzaamheden zelf uit te voeren.

Naar contact